Toneelvereniging Kwadijk

Volg ons ook op Facebook facebook.com/toneelverenigingkwadijk

Wie zijn wij?

Kunst naar Kracht uit Kwadijk

Een gezellige groep mensen die allemaal dezelfde hobby delen, TONEELSPELEN. Een half jaar lang zijn we wekelijks met elkaar aan het repeteren om samen een mooie voorstelling te kunnen neerzetten. Het decor, de belichting en het geluid zijn allen in eigen beheer en iedereen steekt zijn handen uit de mouwen en werkt met veel plezier aan een mooi resultaat. Ook onze regisseur is een enthousiast lid van onze toneelfamilie en weet ons altijd weer uit te dagen en te stimuleren om er een fantastische voorstelling van te maken.

Wat spelen wij?

We spelen 1 keer per jaar een voorstelling, meestal een blijspel, klucht of komedie, maar wel drie avonden per voorstelling!

Kwadijk op de Kaart

Op 15 juni 2019 zijn we ook aanwezig bij ‘Kwadijk op de Kaart’ Meer informatie over dit evenement vindt u op hun Facebookpagina.